În Mehedinţi, iarna a închis şcoli, a lăsat sate în beznă şi a adus o amendă unui drumar jucăuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Trei zile de iarnă au dat peste cap viaţa monotonă a mehedinţenilor.  Bilanţul acestor ore albe au scos la iveală faptul că drumarii ignorau apelurile pompierilor, iar 400 de elevi au intrat în vacanţă două zile

 În Mehedinţi, un operator economic care se juca de-a şoarecele şi pisica, la telefon, cu pompierii, care vroiau să-l anunţe despre drumurile înzăpezite a primit  o sancţiune de 10.000 de lei.

Atitudinea drumarului a fost denunţată de reprezentanţii ISU Mehedinţi în cadrul şedinţei Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.„ A fost informat operatorul economic responsabil, a promis  că trimite utilaje. Apoi a fost sunat de trei ori şi nu a mai răspuns, văd că sunăm noi şi nu răspund.

Am sunat de pe un telefon mobil, a răspuns. Nu răspund nici la dispecerat, nici pe telefonale mobile care le-au fost date ” , a spus Constantin Florea, inspector şef la ISU Mehedinţi.

Patru sate au rămas mai bine de 24 de ore fără energie electrică, iar 400 de elevi nu au mers la şcoală. În comuna Ponoarele, orele au fost suspendate pentru că nu a fost curent electric să pornească centrala termică, iar la Brezniţa-Motru alţi 200 de elevi au rămas acasă pentru că centrala termică nu era încă montată şi altă sursă de încălzire nu a fost.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite