Doi bărbaţi surprinşi la furat de lemne au fost reţinuţi, în Mehedinţi, cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai multe sesizări vin din zona Corcova- Strehaia.Foto: Arhivă
Cele mai multe sesizări vin din zona Corcova- Strehaia.Foto: Arhivă

Cel care a folosit armamentul din dotare a fost un reprezentant al Ocolului Silvic Strehaia. El a fost nevoit să tragă două focuri de armă în plan vertical pentru a reţine doi bărbaţi pe care-i surprinsese la furat de material lemnos. 

Poliţia oraşului Strehaia a fost sesizată telefonic, prin S.N.U.A.U. 112, de către B. Ion (45 ani), din cadrul Ocolului Silvic Strehaia, despre faptul că a surprins doi bărbaţi care tăiau de pe picior arbori, de esenţă gorun, ce nu prezentau marcă silvică, din fondul forestier naţional de pe raza comunei mehedinţene Greci.

Apelantul a precizat, de asemenea, faptul că în momentul în care aceştia au încercat să părăsească perimetrul respectiv, a folosit armamentul din dotare, executând două focuri de armă în plan vertical, reuşind să-i reţină pe cei doi suspecţi.

La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Strehaia care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit că S.Gheorghe (58 ani), din Turnu Severin şi V.Nicolae (43 ani), din Strehaia, au tăiat de pe picior trei arbori de esenţă gorun, ce nu prezentau marca silvică.

“Totodată, s-a stabilit că angajatul Ocolului Silvic a folosit, în mod legal, armamentul din dotare. În urma folosirii armamentului, nu au rezultat victime”, se precizează într-un comunicat al IPJ Mehedinţi.

În cauză, s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere fără drept de arbori.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite