Din 150, doar 7 locuri de muncă sunt disponibile pentru persoanele cu studii superioare în Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numai în această săptămână sunt vacante 63 de locuri de muncă. Cele mai multe sunt pentru zidar rosar tencuitor (9), dulgher (7) şi fierar betonist (7).

Pentru a creşte gradul de ocupare a forţei de muncă în rândul absolvenţilor diferitelor instituţii de învăţământ, AJOFM Mehedinţi va organiza, pe 23 septembrie a.c., în Drobeta Turnu Severin, în sala de festivităţi a Colegiului Tehnic “Domnul Tudor”, „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”.

Până acum, doar 23 de agenţi economici şi-au confirmat participarea, numărul total al locurilor de muncă oferite fiind de 150, din care 7 pentru persoanele cu studii superioare.

Printre meseriile solicitate de către angajatori, se numără: consilier financiar, director marketing, coordonator resurse umane, electrician întreţinere, dulgher, zidar, fierar betonist, zugrav, ifronist, lăcătuş mecanic, faianţar, sudor, mecanic auto, şofer, confecţioner îmbrăcăminte, agent pază şi ordine, spălător vehicule, lucrător comercial, ambalator, vânzător, gestionar, confecţioner asamblor articole textile, bucătar, ospătar, muncitor bucătărie, precum şi muncitor necalificat în diferite domenii de activitate. 

Salariaţii AJOFM Mehedinţi continuă, până pe 22 septembrie, acţiunea de contactare a agenţilor economici, astfel încât un număr cât mai mare de locuri de muncă, din cât mai diverse domenii de activitate, să fie oferite celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite