Deţinuţii, din penitenciarul Drobeta Turnu Severin, şi-au măsurat forţa braţelor într-un concurs de skandenberg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

48 de persoane private de libertate,din penitenciarul Drobeta Turnu Severin, au participat la concursul de skandenberg organizat la secţia exterioară a închisorii de la Vânjuleţ, judeţul Mehedinţi

David Coman este înschis pentru înşelăciune şi s-a înscris la concurs pentru a-şi dovedi că timpul petrecut la ridicatul de greutăţi nu a a fost în zadar.

image

„Eu fac sport, bodybuilding, petrec  o oră şi jumătate în sala de sport, patru zile pe săptămână. M-am înscris la concurs pentru că îmi place sportul, sper să înving cât mai mulţi adversari ”, a spus David Coman.

 Puşcăriaşii au fost arbitraţi de însuşi Alexandru Epuran, severinenul care are unele dintre cele mai puternice braţe din ţară, vicecampion naţional la skandenberg

 „Am ales să facem acest concurs în penitenciar pentru promovarea sportului şi printre puşcăriaşi. În postura de arbitru este mai uşor decât ca şi concurent, este foarte greu să le dai startul ” , a mărturisit Alexandru Epuran.

Câştigătorii competiţei vor beneficia  de o recompensă din partea penitenciarului.

image

Primii trei câştigători vor fi recompensaţi cu o pachet la vizită sau o activitate. Este o competiţie în premieră desfăşurată în penitenciarul Drobeta Turnu Severin, 48 de persoane au fost selectate să participe la această competiţie”, a declarat Cristian Tuligă, instructorul sportiv al închisorii.




Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite