28 de asociaţii din Drobeta Turnu Severin rămân cu gunoiul neridicat şi după intervenţia primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Doar doi administratori au venit să facă reeşalonarea datoriilor
Doar doi administratori au venit să facă reeşalonarea datoriilor

Severinenii cu datorii au căldură, apă caldă şi rece. Serviciul de termoficare şi societatea de apă-canal au reluat furnizarea după realizarea unui pact social cu asociaţiile de proprietari mediat de conducerea primăriei  

În Drobeta Turnu Severin, 298 de asociaţii de proprietari nu şi-au plătit la timp apa rece, 50 dintre acestea au restanţe ce depăşesc un an de zile. Societatea de apă-canal are de recuperat 2.500.000 de lei.

Nici Serviciul de termoficare nu stă prea bine,  are de încasat restanţe ce depăşesc 32.000.000 de lei de la asociaţiile de proprietari şi instituţiile publice

„ Aşteptăm săptămâna viitoare, reprezentanţii asociaţiilor să vină pentru reeşalonarea datoriilor”, a declarat Cornel Dumnagiu, director Serviciul de termoficare. Gunoiul rămâne neeridicat la 28 de asociaţii.

„După intervenţia reprezentanţiilor primăriei doar doi administratori au venit să facem reeşalonarea datoriilor. Pentru ei am dispus reluarea colectării gunoiului.

Aşteptăm şi pe ceilalţi 28 de administratori să vină pentru refacerea contractului de colectare şi reluarea  acestui serviciu”, a declarat Mirel Damian, directorul firmei de salubrizare.

Nota de plată restantă a asociaţiilor de proprietari, la gunoi, se ridică la 313.000 de lei. Suma trebuie recuperată de la 30 de asociaţii de proprietari care au datori vechi de trei ani.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite