Daniel Funeriu s-a întâlnit cu inspectorii școlari din toată țara, la Drobeta Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În jurul orei 10, membrul Guvernului a ajuns la liceul Decebal din oraș, însoțit de secretarul de stat Iulia Oana Badea, dar și de oficialitățile locale.

Ministrul Educației Cercetării Tineretului și Sportului, Daniel Funeriu s-a aflat în vizită de lucru la Drobeta Turnu Severin. În jurul orei 10, membrul Guvernului a ajuns la liceul Decebal din oraș, însoțit de secretarul de stat Iulia Oana Badea, dar și de oficialitățile locale.

funeriu

Ministrul a fost primit cu flori, colinde și colaci, iar în sala de festivități a instituției au luat loc inspectorii școlari generali din toată țara.

„Voi veți fi prima generație care se va bucura de un sistem de învățământ sănătos”, au fost primele cuvinte adresate de ministru copiilor din clasele primare, care îl așteptau îmbrăcați în costume naționale.



Daniel Funeriu a vorbit despre reforma educației și despre problemele de actualitate ale școlii românești, atingând și fenomenul implicării părinților în activitățile unităților școlare.

funeriu și colindătorii
image

„Știm cu toții că se dau bani la fondul clasei, la fondul școlii sau la alte fonduri. Din punctul meu de vedere, nu este nimic rău ca anumiți părinți, care au posibilități materiale, să sprijine într-un anumit fel o școală, dar acest lucru trebuie să fie făcut transparent și corect. Trebuie să știm ce se întâmplă cu acești bani. În acest sens, am cerut inspectorilor școlari generali din toată țara să încurajeze asociațiile de părinți legal constituite”, a spus ministrul Daniel Funeriu.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite