Dacie proiectată în bar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legea junglei  se aplică și în traficul din Drobeta Turnu Severin. La intersecția străzii Rahova cu Progresul, un accident rutier a degenerat  într-un scandal în toată regula. 

Unul din șoferii implicați care și-a luat permisul de conducere de doar o lună de zile, a  început să-l amenințe și să –l înjure pe celălalt conducător auto. În urma impactului, una din mașini a ricoșat, direct, în ușa unui cafebar, blocând în interior vânzătoarea și unul din clienții cafenelei.

image

Mariana Constantin povestește revoltată că a  a tras o sperietură soră cu moartea, în momentul în care s-a trezit cu dacia în ușa barului.

“M-am speriat foarte tare. În bar, în acel moment  era o singură persoană care se grăbea și a  sărit peste mașină pentru că am fost blocați aici.  Șoferii nu respectă deloc regulile de circulație, mai bine să zboare pe sus”, a povestit aceasta .

image

Tânărul șofer nu a dorit să vorbească. Celălalt conducător auto care are în spate o experiență de peste 20 de ani la volan mărturisește că s-a săturat să se ferească  de puștii care nici nu au obținut bine carnetul și se cred la raliu pe străzile mici ale orașului.

“ De pe Progresul veneam,  mă duceam la primărie, cred că avea viteză că din mijlocul străzii să mă împingă în bar. A vut stop și nu s-a oprit, a venit ca nebunul. Am fost nevoit să ies din mașină pe geam .Am ajuns la bar fără să vreau ” , a declarat revoltat conducătorul auto.

La fața locului au venit mai multe echipaje de poliție pentru a fluidiza traficul și să-i calmeze pe șoferii implicați. Timp de 20 de minute, traficul rutier în această zonă a fost greoi, oamenii legii au dat chiar o mână de ajutor ca să decongestioneze circulația. 

image

Polițiștii au stabilit, din primele cercetări, că  o posibilă cauză  este neacordarea de prioritate.

“A avut un loc un accident soldat cu pagube materiale, în urma căruia unul din autoturisme a lovit ușa de acces a unei societăți. Se fac cercetări pentru stabilirea vinovăției  fiecărui șofer ,posibil cauza a fost neacordarea de prioritate ”,ag sef Ovidiu Pătrulescu cel care a cercetat accidentul.

image

În această intersecție ,mașinile sunt parcate pe toate părțile și niciodată nu se respectă distanța de 25 de metri de la colțul străzii stabilită prin codul rutier.

Strada Progresul este renumită, în oraș,  pentru numărul de accidente rutiere care se produc pe această arteră de circulație.  La intersecția ei cu strada Coșbuc, evenimentele rutiere de acest gen sunt la ordinea zilei.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite