UPDATE/ DN 6 este închis între Drobeta Turnu Severin şi Argineşti/ Zeci de autovehicule sunt blocate în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Transporturilor şi Direcţia Rutieră din cadrul IGPR au dispus, vineri, închiderea totală a Drumului Naţional 6, între Drobeta Turnu Severin şi Argineşti.  

UPDATE   ORA 21,07  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” a anunţat, vinery seară, la ora 21,07, că au fost deschise DN 6 Şimian- limită judeţ Dolj spre Craiova, dar şi DN 56 A Şimian- limită judeţ Dolj spre Calafat.

Autorităţile par să fie depăşite de situaţie, având în vedere faptul că de la o oră la alta iau în calcul închiderea tot mai multor drumuri naţionale. 

Pe centura Severinului, sunt blocate 40 de autotrenuri, pasagerii acestora primind, din partea autorităţilor, mâncare şi ceai cald.

Şi dacă pe centură, tirurile nu mai pot înainta din cauza zăpezii, şoferii aflaţi în trafic, în acest moment, pe DN 6, între Argineşti şi Tr. Severin susţin că măsura închiderii acestui drum naţional a fost luată din pripă. “Drumul  e acoperit cu zăpadă, dar se poate circula de voie, în condiţii de iarnă. Am oameni care trebuie să treacă vama pe la Porţile de Fier I. Nu ştim de ce anume au închis drumul, când se poate circula”, ne-a spus, prin telefon, şoferul unui microbuz aflat în trafic. 

Potrivit ISU “Drobeta”, la această oră, sunt închise următoarele drumuri naţionale:

DN 6 între Dr. Tr. Severin şi Argineşti
 
DN 67D Baia de Aramă – Băile Herculane
 
DN 6 Şimian- limită judeţ Dolj

DN 56 A Şimian- limită judeţ Dolj – spre Calafat.

De asemenea, DJ 671 E este blocat între Firizu şi Dâlbociţa. 

Citeşte şi Reprezentanţii ISU Mehedinţi recomandă ca orice situaţie observată în trafic  să fie anunţată, în cel mai scurt timp, la 112

Citeşte şi Restricţii pe trei drumuri naţionale din Mehedinţi pentru autotrenuri/ Trei tiruri bulgăreşti nu mai pot înainta pe Dealul Stârmina

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite