FOTOGALERIE Cursă ca-n filme, azi-noapte, în Drobeta Turnu Severin. Cu poliţiştii pe urma lor, patru hoţi au încercat să scape după ce au dat o spargere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au fost reţinunţi pentru 24 de ore
Hoţii au fost reţinunţi pentru 24 de ore

Marţi 13 a fost o zi cu ghinon pentru patru tineri olteni care au vrut să facă rost de bani fără să muncească.  Maşina cu care încercau să scape de poliţiştii a scăpat de sub control şi a derapat, iar hoţii şi-au continuat fuga, pe jos

Patru tineri, cu vârste între 17 şi 22 de ani, din judeţul Dolj, au fost reţinuţi după ce au fost prinşi în timp ce furau cartele telefonice dintr-un magazin situat pe bulevardul Tudor Vladimirescu, din Drobeta Turnu Severin.

Băieţii au luat  cu o seară înainte numerele de înmatriculare de la o maşină din Dolj  şi le-au montat pe autoturismul pe care l-au folosit la spargere. După ce au luat cartelele şi accesoriile telefonice, ei au observat că sunt urmăriţi de poliţie şi au încercat să scape.

După o cursă nebunească cu poliţia pe urmă, maşina lor a derapat şi au fost nevoiţi să-şi continue fuga pe jos. Au fost prinşi, iar în  autoturism au fost găsite bunurile furate, trei bâte de baseball, o rangă şi un cleşte.
 

 În graba de a scăpa de urmăritori, unul din hoţi şi-a rupt şi murdărit hainele

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

„Au mai comis furturi din magazine, autoturisme şi locuinţe, au un cazier destul de bogat. Li s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat şi pentru infracţiuni la regimul rutier.

Poliţia va emite o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi”, a  declarat comisarul şef Mihai Meteleaucă, de la Poliţia Drobeta Turnu Severin.

Citeşte şi  Cei patru tineri prinşi cu accesorii GSM şi cartele telefonice, în Mehedinţi, sunt cercetaţi în arrest preventiv

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite