Craiova: Merlier, sărbătorit de alb-albaştri. Vezi ce cadou a primit belgianul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pieter Merlier (centru) va apăra poarta Universităţii împotriva Timişoarei
Pieter Merlier (centru) va apăra poarta Universităţii împotriva Timişoarei

Portarul de rezervă al Universităţii Craiova, Pieter Merlier, împlineşte astăzi 31 de ani şi a primit un cadou surpriză la care nu se aştepta.

Goalkeeperul belgian are asigurat locul de titular în partida de sâmbătă, de la Turnu Severin, când Ştiinţa va întâlni pe FC Timişoara.

Nu a fost ideea antrenorului Mark Wotte de a-l înlocui pe Silviu Lung junior, ci a arbitrului Mugurel Drăgănescu, acesta acordându-i portarului craiovean, în meciul cu Rapid, al patrulea cartonaş galben.

Pieter Merlier a mai fost titular în acest sezon, prima dată în partida de la Iaşi, când Universitatea Craiova a pierdut întâlnirea cu Poli cu scorul de 1-0. Atunci, belgianul a avut o prestaţie lăudată de toată lumea.

Merlier a mai fost titular în meciurile cu FC Vaslui şi Unirea Urziceni, pierdute de alb-albaştri cu 2-1, respectiv 3-2.

În afara lui Silviu Lung junior, în duelul cu bănăţenii vor mai lipsi Mihai Dina şi căpitanul Andrei Prepeliţă (şi ei suspendaţi), iar Florin Costea şi Ovidiu Dănănae sunt accidentaţi.

Merlier a venit la Ştiinţa de la „U“ Cluj, liber de contract, în iarna sezonului trecut, dar nu a reuşit să se impună ca titular în faţa goalkeeperilor Mircea Bornescu şi Silviu Lung junior. În acest retur, belgianul a avut şi o perioadă în care a fost accidentat.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite