Craiova: EXCLUSIV: O tânără din Mehedinţi a murit după ce a făcut un chiuretaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din judeţul Mehedinţi a decedat aseară, în jurul orei 21.00, după ce a suferit o întrerupere de sarcină în urmă cu aproape două săptămâni.

Lucica Talegă (18 ani) mai are un o fetiţă de un an şi opt luni, care acum a rămas orfană de mamă. Soţul femeii îl acuză pe medicul Marian Galbenu, de la Maternitatea din Severin, că i-a nenorocit familia. „Duminică, în data de 15 noiembrie, a fost făcut chiuretajul. Doctorul pe mâna căruia ne-am încredinţat ne-a asigurat că totul este sub control. Nu ne-a dat niciun motiv de îngrijorare. Lucica ar fi avut zile dacă ne-am fi prezentat la un alt specialist”, spune Florin Talegă (26 de ani), soţul fetei.

"Nu sunt de vină pentru această tragedie!"

Dr. Marian Galbenu, cel care a făcut chiuretajul, îşi susţine nevinovăţia. „Am conştiinţa împăcată că nu eu sunt de vină pentru această tragedie. O cangrenă uterină nu se produce la două zile după o întrerupere de sarcină. Aşteptăm şi rezultatele autopsiei”, a declarat dr. Marian Galbenu. Citeşte pe craiova.adevarul.ro despre alte acuzaţii îndreptate împotriva medicului Galbenu.

Citeşte în Adevărul de Seară povestea unei tinere care tocmai împlinise vârsta majoratului şi care aseară a murit, lăsând o fetiţă orfană de mamă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite