Crăciun „fierbinte” în Mehedinți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii mehedințeni, puși la încercare în perioada sărbătorilor
Pompierii mehedințeni, puși la încercare în perioada sărbătorilor

În 72 de ore, pompierii mehedințeni au lichidat șapte incendii, iar serviciul SMURD a intervenit pentru 24 de urgențe medicale.

Încă din ziua de 24 decembrie, pompierii din Drobeta Turnu Severin au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la cablurile electrice ale unui stâlp stradal, pentru înlăturarea unor pete de ulei de pe carosabil, dar și pentru asigurarea și supravegherea unei zone unde existau scăpări de gaze.

Nici ziua de Crăciun nu a început bine. Un incendiu izbucnit într-un apartament din zona Kisseleff a pus în pericol viața unei întregi familii. Pompierii au intervenit, în jurul orei 5:30 dimineața cu două autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, o ambulanță SMURD și 16 subofițeri. Trei persoane, din care una imobilizată la pat, au fost evacuate, iar focul a ars obiecte de mobilier, materiale textile și câteva electrocasnice. Din declarațiile locatarilor, proprietara apartamentului este cea care a folosit intenționat o sursă de aprindere.

În data de 26 decembrie, o hală de producție a ambalajelor din lemn din Drobeta Turnu Severin a izbucnit în flăcări. Cauza probabilă: scurtcircuit electric. Pompierii au lichidat incendiul în mai puțin de o oră.

În aceeași zi au mai ars acoperișul unei clădiri din localitatea Hinova și o anexă gospodărească din Buicești.

În această dimineață, o casă de locuit din localitatea Tîrsa a ars, în zona acoperișului, pe o suprafață de 30 de metri pătrați. Pichetul de Pompieri Strehaia a intervenit cu o autospecială și șase subofițeri pentru stingerea incendiului.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite