Copil înecat în Cerna, găsit la Orşova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit IPJ Mehedinţi, corpul neînsufleţit este cel al copilului înecat la 30 martie 2010, în râul Cerna, pe raza localităţii Topleţ.

Un localnic în vârstă de 20 de ani din Orşova, Ioan Cozanu, aflându-se la pescuit, a descoperit ieri, în jurul orei 8.00 cadavrul unei persoane în viaductul de la intrarea în oraş. Acesta a înştiinţat un lucrător de la CFR, aflat prin preajmă, despre prezenţa unui trup neînsufleţit în viaduct, iar lucrătorul a anunţat de îndată poliţiştii despre descoperire.
 În scurt timp, la faţa locului au sosit ciminaliştii. După ce s-a stabilit că în albia plină de peturi zăcea un cadavru au fost solicitaţi membrii din cadru ISU pentru a interveni la scoaterea corpului din viaduct. Operaţiunea de scoatere a cadavrului la mal a fost dificilă din cauza nămolului în care se afla corpul decedatului cât şi a sutelor de PET-uri adunate în viaduct.
Intervenţia a fost dificilă
”Detaşamentul de intervenţii Drobeta a fost solicitat pentru a interveni la viaductul de la intrarea în Orşova pentru scoaterea unui cadavru în albia pârâului ce se varsă în Dunăre. Ne-am deplasat cu patru servanţi şi am procedat la scoaterea cadavrului. Intervenţia a fost destul de dificilă din cauza aglomerării foarte mari de peturi şi lemne.”  declară Fănel Stroe, Plutonier adjutant din cadrul Detaşamentului de intervenţii Drobeta.
De asemenea, au fost chemaţi şi părinţii lui Nicuşor Georgescu, copilul de 11 ani înecat în apele Cernei, acum două luni, în speranţa că aceştia îl vor identifica. Momentan corpul persoanei decedate se află la morga pentru efectuarea necropsiei
 “Cadavrul a fost găsit şi transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei. ” declară Andreea Dobre, Purtător de cuvânt al IPJ Mehedinți
 Poliţiştii au continuat cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului, iar, în această dimineaţă, au stability, după recunoaşterea de către părinţi, că este vorba despre Nicuşor Georgescu, băiatul înecat în Cerna în luna martie.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite