Concurs de tir de Ziua Jandarmeriei Române, organizat de jandarmii mehedinţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii M.A.I.şi-au testat abilităţile de tragere la ţintă
Angajaţii M.A.I.şi-au testat abilităţile de tragere la ţintă

  În contextul sărbătoririi 162 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române,  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi a organizat în poligonul de la Jidoştiţa, Cupa Jandarmeriei la Tir şi Cupa Presei la Tir      

Jurnaliştii au lăsat pentru câteve ore pixurile, camerele de filmat  şi microfoanele şi au arătat că se pricep la fel de bine să tragă  şi la ţină. 

În ceea ce priveşte Cupa Presei la Tir, 10 jurnalişti acreditaţi pe lângă Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi si-au demonstrat abilitatea de a trage cu pistolul  calibrul 7,65 mm, în ţinta cu cercuri de la o distanţă de 15 m.

Anul acesta, Cupa Presei a fost adjudecată de publicaţia Cronica de Severin, pe  locul II s-a clasat postul local de televiziune,  Tele2,  iar premiul  III a mers la Radio Galaxy. Forţele de ordine, din judeţul Mehedinţi, şi-au testat şi ele abilităţile de tragere.

Cupa Jandarmeriei, disputată între echipele din Garnizoană,  a fost împărţită în trei categorii.

Astfel, la final, clasamentul a fost următorul:locul I- individual bărbaţi-Cpt.Trăistaru George-Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, locul II-plt.maj.Ispas Cosmin- Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, locul III- plt.adj. Stroescu Trăenel-Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Drobeta’’.

„La individual femei: locul I-plt.adj.Căstăian Elena-Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, locul II-ag.principal Moraru Corina–Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, locul III-personal contractual, Danciu Camelia – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi.

La echipe, locurile I şi II au fost ocupate de echipele formate din cadre ale Jandarmeriei Mehedinţi iar pe locul III s-a clasat echipa de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi”, a spus Claudia Mendea, purtător de cuvânt IJJ Mehedinţi.
  
La finalul concursurilor ocupanţii locurilor fruntaşe au primit diplome şi premii de la organizatori.





Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite