Turnu Severin: Circul internțional Gartner, pentru prima dată în Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clovnii, dresorii și acrobații au venit tocmai din Germania să încânte publicul mehedințean. Artiștii au poposit încă de duminică în Drobeta Turnu Severin și plănuiesc să prezinte spectacole până pe data de 31 mai.

Turneul circului internațional Gartner a început în luna martie, cu un spectacol la Baia Mre. Au avut reprezentații în orașele mari din Ardeal și Oltenia, iar după Severin, vor merg în Timișoara și București, pentru ca în final să ajungă în Moldova, unde se vor și stabili temporar.
În Severin, circarii au amplasat cortul la sensul giratoriu la intrarea în oraș dinspre Craiova, mai exact în dreapta porții fostului combinat Celrom. Primul spectacol a avut loc ieri la ora 16.00 iar cel de-al dolea la 18.30.
De astăzi, oferta de 1+1
 Dacă la primul spectacol s-au prezentat doar 50 de persoane, la cel de-al doilea aproape că nu mai aveai loc în sală. Această diferență este și din cauza faptului că severinenii nu au știut de prezența ciruclui în oraș.
„Nu s-a făcut publicitate, iar pentru noi e foarte important asta. Din câte am înțeles, ultimul circ care a fost în oraș a lipit afișe care nici acum nu s-au putut da jos. Consiliul local a hotărât să nu se mai facă mizerie. E prima dată când ni se întâmplă așa ceva. Nici cu mașina n-am putut să facem reclamă, nici cu afișe și nici cu parada elefanților. Sunt mulțumit că am primit  acest teren și că am putut să vizitez Turnu Severin. Terenul a fost denivelat și a trebuit să bagăm escavatorul să-l îndreptăm. Acum ne-am așezat și sperăm ca lumea să afle că suntem aici.” spune Toni Walter, administrator circ.
În cadrul spectacolului îi puteți vedea pe clovnii Cocolino și Lenor, care invită publicul pe scenă și distrează copiii, micuța Vanessa, o fetiță de 4 ani care conduce elefanții, încă două cupluri de acrobați, dresorul de reptile, Tony, care ieri a reușit să ridice sala în picioare când și-a introdus capul în gura crocodilului si când și-a înfășurat un piton în jurul gâtului, și foarte multe animale exotice: ponei, cămile, iaci tibetani și lame.
De astăzi, reprezentanții circului vor merge prin școli și vor împărți mai multe fluturașe astfel încât să poată veni tot mai mulți oameni să vadă showul. Un bilet integral pentru un adult este de 30 de lei, iar pentru un copil, de 20 de lei. Doar cu acest pliant persoanele interesate de spectacol au reducere la casieria circului.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite