FOTOGALERIE Cinci mircobuze şcolare pentru judeţul Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comunele Gruia, Livezile, Tâmna, Cireşu şi satele arondate muncipiului Orşova au primit câte un microbuz şcolar

Elevii din cinci localităţi mehedinţene, care trebuie să se trezească cu noaptea în cap să ajungă la cursuri, au mijloc de transport. Comunele Gruia, Livezile, Tâmna, Cireşu şi satele arondate muncipiului Orşova au primit câte un microbuz şcolar.

Vehiculele sunt mai puţine decât şi-au dorit reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Mehedinţi. „Numărul lor este mult mai mic decât necesarul pe care l-am solicitat, dar sperăm ca în primăvară să mai primim.

Am sperat să fie 35 ca să acoperim necesarul din judeţ, cred că acolo unde numărul copiilor este de 40-60 şi se fac mai multe rute avem nevoie de autobuze”, a declarat Emil Mirică, inspector general IŞJ Mehedinţi.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

 Mijloacele de transport au o capacitate de 16 locuri şi aer condiţionat. Emil Mirică  a testat maşinile înainte de a le preda primarilor. „De acest microbuz va beneficia un număr de 220 de elevi, vor avea condiţii optime de transport”, a declarat Ion Şerban, primar comuna Livezile

Cel mai încântat de microbuzul şcolar a fost Alecsandru Nedelcu, primarul comunei Gruia, care a fost nevoit, în ultima perioadă, să transporte elevii cu autoturisme private sau cu căruţa.

„Un trimestru i-am adus aşa cum i-am adus, nu o să las elevii să nu vină la şcoală”, a declarat Alecsandru Nedelcu, primarul comunei Gruia.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite