Cercetat în libertate după ce a pus în pericol viaţa vecinilor săi. Un tânăr de 18 ani a furat contragreutăţile liftului din blocul în care locuieşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Ion Bădescu ne arată de unde au fost furate contragreutăţile
Ion Bădescu ne arată de unde au fost furate contragreutăţile

Băiatul a pus în pericol vieţiile a zeci de oameni atunci când a vândut, la fier vechi, contragreutăţile liftului

El stă cu chirie într-un apartament, în blocul turn, de lîngă bazarul „Dunărea”, din Drobeta Turnu Severin. A vrut  să facă rapid rost de bani şi a „ochit” casa liftului aflată la etajul 10.

Locuinţa sa situată  cu două etaje mai jos i-a oferit posibilitatea să acţioneze fără să fie deranjat, a spart lacătul de la casa liftului şi a „operat” în linişte.

Locatarii cred că piesele au fost furate pe data de 7 decembrie pentru că în aceea zi de la ora 14.00, liftul nu a mai mers. Componentele de aproximativ 500 de kilograme au fost recuperate de poliţişti de la centrul de fier vechi.

„Bărbatul este cercetat în libertate, prejudiciul cauzat se ridică la 10.000 de lei”, a declarat Lavinia Pescaru, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.
 

Locatarii blocului sunt îngroziţi de fapta tânărului şi vor ca acesta să plătească reparaţiile liftului.

„Putea să fie o catastrofă, părinţii îşi lasă copiii singuri cu liftul, nimeni nu a ştiut ce a făcut acest tânăr ”, a declarat  Ion Bădescu, unul din membrii administraţiei blocului.

 „Tot timpul merg cu liftul, de câteva ori pe zi. După ce a făcut nu l-am mai văzut, nu a mai venit aici.Chemăm administratorul să vedem la cine stă în gazdă, să plătească pentru ce a făcut”, a declarat Constantin Stan,  un alt locatar.

 Acum, oamenii se gândesc cu groază de fiecare dată când urcă în lift că pot fi victimele unor hoţi inconştienţi.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite