Cercetat pentru că a ameninţat angajaţii unei societăţi comerciale cu un pistol cu bile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cercetările au fost preluate de lucrătorii AESP din cadrul IPJ Mehedinţi
Cercetările au fost preluate de lucrătorii AESP din cadrul IPJ Mehedinţi

Un tânăr din Severin este cercetat de poliţişti, fiind acuzat că a ameninţat angajaţii unei societăţi comerciale cu un pistol cu bile de cauciuc. 

Poliţia Severin a fost sesizată, marţi seară, prin 112, de către administratorul unei societăţi comerciale din municipiul Drobeta Turnu Severin, despre faptul că în incinta unităţii pe care o administrează, se află un bărbat ce deţine un pistol, cu care amenință angajaţii.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii l-au identificat pe M. Cristian (37 ani), din Severin, asupra căruia a fost găsit un pistol cu bile de cauciuc, calibrul 10 X 22T, un încărcător cu 5 cartuşe. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul deţine legal arma neletală.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei, unde au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

Potrivit inspectorului principal Nicolae Lohon, “s-a procedat la ridicarea pistolului şi a muni'iei, cercetările fiind preluate de către lucrătorii A.E.S.P. din cadrul IPJ Mehedinţi”.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite