Cel mai tânăr DJ al Severinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În copilărie, cânta prin casă . Vremea a trecut, iar  băiatul din spatele platanelor a devenit un DJ care  încinge rapid atmosfera  în orice club în care mixează.

Andrei este un tânăr artist în dezvoltare, o fire deschisă, consecvent şi creativ, care de când se ştie a fost atras de muzică. „ Tot timpul mi-a plăcut muzica, fie că ascultam în timpul liber, fie că mai cântam când aveam bună dispoziţie”, îşi aminteşte Andrei. De şase luni de zile şi-a descoperit marea pasiune, aceea de a mixa. „Am descoperit că mă atrage mixajul când am început să umblu în cluburi cu prietenii. Am multe cunoştinţe care se ocupă cu aşa ceva, pot spune chiar că am „furat” meseria. L-am avut ca model pe DJ Warrior, îmi plăcea să îi ascult mixurile şi îmi imaginam că într-o zi voi ajunge la fel ca el”, ne spune elevul. Se poate mândri că a mixat până în prezent în majoritatea cluburilor din oraş.

Cântă la fiecare deschidere de karaoke party

”Tot ce trebuie să ştii, e să-ţi alegi piesele cu grijă. Nu contează genul de muzică sau cat de veche e melodia, din orice se poate scoate un mix reuşit. Important e să faci totul cu pasiune şi să ai un public pus pe distracţie”, spune Dj-ul. În prezent, e angajat la club Kripton, unde împreună cu patronii clubului, a înfiinţat primul şi singurul karaoke party din oraş. „Vreau sa fac ceea ce îmi place atât în viaţa persoanală cât şi pe plan profesional iar meseria de DJ îmi oferă satisfacţie în ambele. La începutul fiecărei petreceri de karaoke cânt melodia mea preferată “Zece-Florin Chilian. O seară obişnuită de karaoke se desfăşoară cu multă distracţie şi premii. În pauze mixez şi toată lumea dansează. Mă simt împlinit când aduc bucurie în sufletele oamenilor şi văd clienţii mulţumiţi”, ne mai spune Andrei.

Premiul III la campania “Antidrog”

În timpul liber, se ocupă cu sonorizarea la majorate, petreceri private, botezuri, chiar şi nunţi. Este apreciat de clienţi, astfel încât o mare parte din aceştia frecventeză clubul, numai pentru a-l auzi mixând. A fost în permanenţă sprijinit de către părinţi, care sunt mândri de relizările lui. Pe lângă latura artistică, elevul a dat dovadă şi de o sensibilitate pentru semenii săi nevoiaşi, astfel a fost implicat în proiectul de voluntariat al “Clubului Impact”, coordonat de liceul unde acesta studiază. Nici problema multor tineri privind dependenţa de droguri nu l-a lăsat indiferent, participând la campania naţională “Anti-drog”, unde a câştigat premiul III.  “Îmi place să ma fac util, iar dacă am posibilitatea de a ajuta pe cineva sau de a face un bine, nu stau pe ganduri, în felul acesta am fost crescut. Un alt atuu al meu e că îmi place diversitatea, aş obosi dacă ar interveni monotonia în viaţa mea. Am urmat şi cursuri de masaj de unde am obţinut diplomă, sunt deschis la tot ce e nou şi îmi doresc să învăţ cât mai multe”, ne spune elevul. Pe viitor intenţionează să participe la cât mai multe concursuri de specialitate legate de meseria sa.  


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite