VIDEO Catalogul prefectului, strigat la fiecare întâlnire cu şefii instituţiilor publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără chiul la Colegiul Prefectural Mehedinţi.  De anul acesta cei 66 de directori vor semna tabelul cu prezenţa la fiecare şedinţă a colegiului

Sala de şedinţe de la Palatul Administrativ a fost neîncăpătoare astazi la întâlnirea Colegiului Prefectural. Dacă la alte şedinţe mai rămâneau scaune libere, această situaţie a dispărut.

Metoda prin care directorii insituţiilor publice sunt aduşi toţi la masa discuţiilor a fost simplă, reprezentanţii Prefecturii fac, la începutul şedinţei, prezenţa mai ceva ca la şcoală. Şefii insituţiilor care nu pot veni trebuie să aibă un înlocuitor împuternicit. 

În noul regulament, nu sunt acceptate scuzele, iar chiulangii vor ajunge pe lista ministrului de resort şi vor fi amendaţi. Măsurile au fost luate după ce anul trecut patru directorii lipseau frecvent de la şedinţele de Colegiu Prefectural.

„Erau patru-cinci directori din cei 66 care sunt , spuneau că sunt plecaţi la Bucureşti sau cu proiecte. Am făcut un nou regulament în care prezenţa este obligatorie”, a declarat prefectul Ion Mîţu.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite