VIDEO Cătălin Spătaru, supranumit „Regele asfaltului din Piteşti”, prezent în faţa magistraţiilor de bunăvoie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Spătaru (cel din mijloc) este cunoscut drept "regele asfaltului din Argeş"
Cătălin Spătaru (cel din mijloc) este cunoscut drept "regele asfaltului din Argeş"

De dimineaţă, poliţiştii care l-au adus la instanţă pe afacerist au făcut aproape orice ca să-l ferească pe piteştean de ziarişti. După prânz, când a expirat ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore, omul de afaceri a venit încrezător la audieri după ce a semnat un mandat de aducere

 Cătălin Spătaru, „Regele asfaltului din Piteşti”este audiat la această oră de judecătorii Tribunalului Mehedinţi. Ca să ajungă în faţa magistraţilor bărbatul a trecut printr-o serie de peripeţii.

La ora 10.00, a fost adus la tribunal, unde aflat că se amână procesul cu patru ore ca avocatul său să aibă timp să pregătească apărarea. Între timp ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore, emisă pe numele său a expirat la ora 12.00.

Având experienţa trecută când patru dintre inculpaţi s-au făcut nevăzuţi după ce le-a expirat ordonanţa de reţinere, judecătorul a decis emiterea unui mandat de aducere pentru ora 14.00.

În acest timp, omul de afaceri a ieşit  din arestul poliţiei, a semnat pocesul verbal în faţa jandarmilor, potrivit căruia, nu va lipsi de la proces, iar în timpul liber rămas a servit masa la un club select din oraş.

Cu o jumătate de oră înainte să între în sala de judecată, piteşteanul s-a înfăţişat la tribunal însoţit de avocat şi de prieteni.  La tribunal, surpriză, procesul a fost încă o dată amânat o jumătate de oră pentru că din dosar lipea exact ordonanţa de punere sub urmărire a omului de afaceri.

Audierea piteşteanului a început la 15.30, iar în acelaşi dosar vor fi audiate şi alte cinci persoane care au interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu.

 Prima dată şedinţa a fost amânată şi pentru că dosarul se afla la Curtea de Apel Craiova, unde tot astăzi s-a judecat şi recursul formulat de procurorul DIICOT din Mehedinţi la decizia magistraţilor Tribunalului Mehedinţi de a cerceta în stare de libertate alte şapte persoane implicate în acest caz. Cele şapte persoane au fost eliberate săptămâna trecută, printre ele afându-se şi Silvian Toma, finanţatorul FC Hunedoara.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite