VIDEO Cătălin Spătaru, omul de afaceri din Piteşti, a fost arestat preventiv pentru 20 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Spătaru (cel din mijloc) este cunoscut drept "regele asfaltului din Argeş"
Cătălin Spătaru (cel din mijloc) este cunoscut drept "regele asfaltului din Argeş"

Decizia a fost luată aseară târziu, după ce audierile învinuiţilor au fost amânate de două ori din diverse motive. El este  cercetat în dosarul privind un grup infracţional suspectat de evaziune fiscală şi spălare de bani prin care a fost produs un prejudiciu de aproximativ 20 de milioane de euro

„Regele asfaltului” a primit liniştit vestea arestului. După prânz, când i-a expirat ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore şi după ce a semnat mandatul de aducere, piteşteanul a plecat cu una din maşinile sale de lux la un club select din oraş.

La întoarcere s-a înfăţişat încrezător, iar aseară după decizia judecătorului a plecat direct în arestul poliţiei.

Mandat de arestare preventivă a primit  şi Ion Mihai, unul din capii reţelei de evazionişti, care după audieri nu a mai stat să primească decizia judecătorului.

Omul de afaceri Cătălin Spătaru, cercetat şi dat în consemn la frontieră în dosarul privind un grup infracţional suspectat de evaziune fiscală şi spălare de bani prin care a fost produs un prejudiciu de aproximativ 20 de milioane de euro, a fost reţinut, duminică, pentru 24 de ore.

Anchetatorii i-au confiscat două maşini, un Mercedes X 6 şi un Audi A 6. Spătaru şi liderii grupului infracţional acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani Mihai Gheorghe şi Mihai Ion, au fost daţi, luni dimineaţă, în consemn la frontieră. Reaminim că prejudiciul creat staului este de  aproximativ 20 de milioane de euro.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite