Carne de porc pentru friptură, sarmale, portocale şi ruladă. Acesta este meniul pentru Anul Nou de care se bucură şi săracii din Drobeta Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Săracii au primit bucuroşi alimentele
Săracii au primit bucuroşi alimentele

Cantina socială va fi închisă trei zile, programul va fi reluat pe trei ianuarie anul viitor

Produsele au fost împărţite, astăzi, persoanelor care figurează fără venit în evidenţa Serviciului public de Asistenţă socială Drobeta Turnu Severin. Cei care au stat la coadă s-au bucurat că au plecat cu plasele pline cu mâncare.

„Ne ajută, din carnea tocată o să fac sarmale, sunt singură şi tot ce am primit este suficient. Nu ştiu ce aş fi făcut fără aceste produse. Am ajutor social de 125 de lei şi din banii aceştia plătesc datoriile”, Flora Corcovereanu.

Alimentele primite de persoanele fără venituri trebuie chibzuite pentru că timp de trei zile cantina socială va fi închisă. Prima masă caldă pe care săracii o vor primi va fi pe trei ianuarie 2012.

248 de asistaţi au primit un kilogram de pulpă de porc,un kilogram de carne tocată, 300 de grame de salam şuncă şi salam de  porc, un baton de brânză topită, pateu de ficat, un kilogram de portocaleşi o ruladă”, a declarat Elena Matei, administrator la cantina socială.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite