FOTO/Cactuși și floare de colț la „Grădinile Severinului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajuns la a șaptea ediție, târgul de flori reunește plante exotice, arbuști și obiecte ornamentale.

Viziatatorii pot admira o colecție impresionantă de cactuși, plantă care se dovedește a fi vedeta expoziției din acest an. De asemenea, bonsai-ul și alte elemente specifice grădinilor japoneze sunt și ele bine reprezentate.

Inginerul horticultor Adrian Popa, din Cluj, se află la a șaptea participare la târgul de flori și se declară mulțumit de atmosfera plăcută din Severin.

image

”Particip la acest târg încă de la prima ediție. Vin în Severin cu plăcere, iar în fiecare an e din ce în ce mai bine. Se expune tot mai multă marfă, din ce în ce mai frumoasă și mai variată. Acest târg a devenit o tradiție, iar lumea abia așteaptă să vadă ce mai e nou, ce se mai expune. E o reală plăcere să îi simți pe oameni bucuroși că vin, se plimbă printre standuri și admiră frumosul”, ne-a spus Adrian Popa, care produce gazon, bonsai, cactuși și material dendo-floricol.

Târgul este situat pe strada Crișan, în apropierea liceului Pedagogic și mai poate fi vizitat până mâine seară.



Printre exponatele cu „lipici” la public se mai află floarea de colț, zambilele de apă, nisipul și pietrișul ornamental ecologic sau obiectele decorative din ceramică, lucrate și pictate manual.


image
Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite