Pentru a-şi recompensa sportivii de valoare, la sfârşit de an, CSM Drobeta a renunţat la agentul termic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au fost premiaţi atât sportivii, cât şi antrenorii lor
Au fost premiaţi atât sportivii, cât şi antrenorii lor

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Drobeta şi-a premiat, joi, cei mai buni sportivi. Banii pentru premii, 10.000 lei, sunt cei care ar fi fost alocaţi agentului termic din această lună. Severinul se mândreşte cu medaliaţi la Judo, Box, Nataţie, Canotaj şi Lupte.

Cum bazinul olimpic nu mai functionează fiind în renovare, directorul CSM Drobeta a hotărât să renunţe la căldura imobilului şi să aloce banii sportivilor pentru performanţele din acest an.

Au fost premiaţi, astfel, 24 de sportivi ai secţiilor Box, Lupte, Judo, Canotaj şi Nataţie, dar şi antrenorii lor. „A fost un an frumos, cu multe medalii la campionate naţionale şi cu multe confirmări ale copiilor care vin din urmă”, ne-a spus Gabriel Răveanu, directorul clubului severinean. 

Înotătorul Radu Marius (dreapta) şi antrenorul său, Dan Bădescu (stânga)

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA GALERIE FOTO

La secţia Nataţie, cel mai bun sportiv este înotătorul Radu Marius. Originar din Bucureşti, dar legitimat la CSM Drobeta, elevul lui Dan Bădescu a fost medaliat şi în acest an la campionatele naţionale pentru seniori, dar şi în concursurile internaţionale din Belgia, Germania, Grecia şi Slovenia.

La Canotaj, au fost premiate Ionela Popescu (locul I), dar şi Georgiana Băietoiu şi Mădălina Cucu.

La Judo, locul întâi i-a revenit Danielei Hondiu, locul doi Mihaelei Gîdea, iar poziţia a treia Alexandrei Stan. Pentru performanţele obţinute în acest an, nu au fost uitate nici Anda Vîlvoi, Ancuţa Moldovan, Andreea Borontiş şi Roberta Ioviţă.    

Bianca Ianculovici este cel mai bun sportiv al anului 2011 la Lupte, următoarele două poziţii ale podiumului realizat de CSM Drobeta fiind ocupate de Nicoleta Bogasieru şi Cornelia Predoi.

Nu în ultimul rând, la Secţia Box,cei mai buni sportivi antrenaţi de Dumitru Cipere au fost Georginel Hau (locul I), Nicoleta Lazăr (locul II) şi Cîtu Luca (locul III). 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite