Turnu Severin: Muzică și distracție la Balul Bobocilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin: Muzică și distracție la Balul Bobocilor
Turnu Severin: Muzică și distracție la Balul Bobocilor

Elevii liceului Decebal au organizat „Balul Bobocilor” cu muzică bună și distracție din plin. Petrecerea a continuat în club Luna.

Cântările au fost susținute de Marian Vasilescu, care a interpretat melodii din repertoriu lui Enrique Iglesias, sau cunoscutul rapper, Maximilian. Publicul a fost animat și de o trupă de pantomimă, care a urcat pe scenă în pauzele concursului de miss. Dansul a fost și el la el acasă, atât pe scenă, cât și în public.

Fetele din concurs au dansat cu partenerii lor, vals sau Macarena, în timp ce tinerii din public au încins o horă spontană. „Oamenii de aici și-au dat toată silința pentru a organiza un spectacol pe placul tuturor și eu cred că au reușit. S-au întâmplat lucruri foarte frumoase și sunt mândru că am participat și eu la acest eveniment formidabil”, ne-a spus Marian Vasilescu, unul din interpreții care au urcat pe scena Palatului Cultural. Liniște și buna desfășuarare a show-ului a fost asigurată și de o unitate a Jandarnmieriei, care a avut grijă să nu apră incidente neplăcute. După specatcol, tinerii au continuat petrecerea în clubul Luna, unde au sărbătorit reușita evenimentului cu șampanie și distracție din plin.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite