VIDEO/GALERIEFOTO „Nu vă fie frică şi Băsescu pică” sau „Veniţi cu noi să-i dăm afară pe ciocoi”, acestea au fost lozincile manifestanţilor severineni. Oamenii au ieşit în stradă şi la Drobeta Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

50 de persoane au participat, în această după-amiază, la un protest antiBăsescu. Oamenii au manifestat zgomotos o oră în centrul oraşului, la Prefectura Mehedinţi, iar de acolo au plecat într-un marş prin Drobeta Turnu Severin

Manifestanţii au îndurat frigul de afară şi au strigat lozinci de genul „Nu vă fie frică şi Băsescu pică” sau „Veniţi cu noi să-i dăm afară pe ciocoi”.  Marşul prin oraş a avut ca scop atragerea altor persoane în manifestaţia  îndreptată împortiva preşedintelui.  Însă puţini au fost cei care s-au alăturat protestului.

„Toată lumea este nemulţumită, protestul e o soluţie să vadă că în ţară nu sunt bine lucrurile, eu nu mă alătur lor pentru că sunt la muncă”, a declarat  Fănel Dincă, un taximetrist.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

 Manifestanţii au mers pe strada Crişan şi apoi pe bulevardul Revoluţiei, au încercat să atraga atenţia opiniei publice asupra, spun ei, abuzurilor făcute de cei aflaţi la conducerea ţării.  Pensionarii şi tinerii au fost cei mai activi din grup.

Este cea de-a doua zi în care acelaşi grup de protestatari manifestată  în faţa insituţiilor publice din muncipiu. Jandarmeria şi forţele locale de ordine publică spupraveghează discret protestul.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite