Bărbatul care a spart casa primarului din Gruia a fost premiat de edil cu 300 de lei, în urmă cu 7 luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Duroi, în vârstă de 27 de ani a găsit o metodă ingenioasă de a pătrunde în locuința primarului Alecsandru Nedelcu. Ieri-noapte, bărbatul a îndepărtat țiglele casei, a intrat prin acoperiș și a luat tot ce a găsit de valoare.

Întâmplarea face ca Dumitru Duroi și primarul Alecsandru Nedelcu să fie cunoștințe mai vechi. La sărbătoarea de Bobotează din acest an, Duroi a participat la întrecerea prinderii crucii aruncate în Dunăre, una din tradițiile sărbătorii.

Pentru că a câștigat concursul, tânărul a fost premiat cu suma de 300 de lei chiar de către primarul din Gruia, cel pe care l-a jefuit azi-noapte. Ironic, tradiția spune că cel care prinde crucea „Bobotezei” va avea noroc tot anul.

După șapte luni, Dumitru Duroi a profitat de faptul că edilul lipsea de acasă și a intrat prin acoperiș în locuința acestuia.

„Azi-noapte, în jurul orei 02:30 am fost sesizați asupra faptului că locuința primarului Nedelcu a fost spartă de hoți. Polițiștii din Gruia l-au depistat pe bărbat, iar acesta avea asupra sa un laptop, mai multe sticle cu băuturi alcoolice și o borsetă cu bani. În urma cercetărilor, s-a stabilit că obiectele provin din locuința primarului. Prejudiciul de 11.000 de lei a fost recuperat și restituit în totalitate părții vătămate”, ne-a spus Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare, cu propunere de arestare.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite