Bani, succes, familie sau carieră. Află aici care este horoscopul pentru 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Anul 2012 se anunţă un an bun pentru multe zodii
Anul 2012 se anunţă un an bun pentru multe zodii

 Racii vor avea parte de surprize, Fecioara nu va simţi multe schimbări în 2012, iar scorpionii vor învăţa să se bucure de micile detalii ale vieţii

În ultima zi a lui 2011 au apărut şi primele previziuni astrologice pentru anul 2012. Cu un singur click, cei care cred în horoscop pot să arunce o privire asupra anului care vine chiar din fotoliu de acasă. Iată care sunt predicţiile pentru zodiile dumneavoastră:


BERBEC
Va fi un an plin de aventură pentru nativii din berbec. În ultimii ani, viaţa voastră a fost supusă unor tipare nu tocmai comode. Toate eforturile îşi găsesc însă răsplata în 2012. E un an bun, mai ales în plan profesional. Chiar dacă în unele planuri, eforturile vor fi mai mari, rezultatele vor fi pe masură.


TAUR Încăpăţânaţi, dar răbdători, taurii sunt gata să lupte împotriva curentului. Aceste calităţi vă vor ajuta în perioadele mai grele ale anului. Prima parte a lui 2012 va aduce însă probleme în plan profesional, care vor culmina cu unele griji legate de sănătate. Vestea buna vine pe plan sentimental, unde dragostea şi intimitatea vă aduc o briză de aer proaspat.

GEMENI Anul 2012 nu aduce pentru gemeni prea multe lucruri de dezbătut, spre nefericirea lor. Lucrurile sunt clare pentru aceşti nativi, aşa că nu rămâne loc de discuţii. Cariera va suferi câteva atacuri, dar viaţa amoroasă va fi calmă şi nu va trece prin încercări. Sănătatea va cere însă puţin mai multă atenţie ca în anul precedent, aşa că îngrijirea personală e în centrul atenţiei.

RAC Anul 2012 a plin de mister în ce priveşte viaţa racilor. Vă aşteaptă multe surprize la un nivel profund, sensibil şi emoţional. Chiar dacă lucrurile se mişcă un pic prea încet pentru gustul vostru, aveţi parte de multă creativitate şi lucruri interesante.

LEU Leii vor culege roadele muncii lor de până acum. Uşile li se deschid şi se bucură de multă admiraţie din partea celor din jur. E posibil ca, mulţumită acestor realizari, să primiţi noi oferte de muncă. În orice caz, 2012 e un an bun pentru lei.

FECIOARĂ  Stabilitatea e cuvântul care va guverna viaţa fecioarelor în 2012. Lucrurile vor fi simple şi conforme cu aşteptările acestor nativi destul de pretenţiosi. Nu aveţi parte de prea multă adrenalină, dar asta nu e neapărat un lucru rău. E un an bun pentru a va concentra pe cariera şi pe viaţa socială.

BALANŢĂ Pentru balanţe, anul 2012 aduce o mare dorinţa de a  încerca lucruri inedite. Cariera nu va scapa de mici piedici, dar nimic nu le va sta cu adevărat în cale balanţelor. Nativii acestei zodii vor atrage multe priviri şi nu vor trece neobservaţi.

SCORPION
Scorpionii vor tuna şi vor fulgera, dacă lucrurile nu le ies pe plac în 2012. Oricum ar fi, scorpionii vor învăţa să se bucure chiar şi de micile detalii ale vieţii. Ambiţia şi hotarârea îi ajută să facă lucrurile aşa cum le vor ei.

SĂGETĂTOR 2012 va fi un an bun pentru săgetători. Optimismul nativilor îi va ajuta să treacă şi peste coborâşurile care îi aşteaptă în acest an. Oricând întâmpinaţi probleme, nu ezitaţi să cereţi ajutorul celor experimentaţi. Va fi un an de creştere şi dezvoltare personală.


 CAPRICON Independenţa e numele jocului pe care îl joaca toţi capricornii anul acesta. Eforturile depuse până acum îşi vor arăta roadele: capricornii se pot relaxa în sfârşit, pentru a se bucura de multe lucruri bune. Cu toate acestea, tendinţa lor de a se izola va stârni nemulţumirea celor dragi.


VĂRSĂTOR Sinceritatea e trăsătura care defineşte anul 2012 al vărsătorilor. Aveţi darul de a spune lucrurilor pe nume, într-un fel blând. Vărsătorii vor simti nevoia sa fie independenţi, în ciuda atracţiei pe care o simt cei din jur faţă de firea lor debordantă. Interesul lor rămâne descoperirea misterelor vieţii, aşa că se vor cufunda adesea în reverii din care nimeni şi nimic nu îi va putea scoate. Va fi un an bun şi calm pentru aerienii vărsători.

PEŞTI Toate le vor merge bine peştilor în 2012, cu excepţia relaţiilor interpersonale. Cariera şi veniturile vor fi în centrul atenţiei în prima parte a anului. În a doua parte însă, locul în care ajung pe plan profesional le va solicita mai multă energie decât de obicei. În plan relaţional însă, peştii vor avea de înfruntat provocări, mai ales în ce priveşte rezolvarea unor probleme destul de delicate.

Sursa: HOROSCOP 2012

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite