Turnu Severin: Autoturisme de lux furate, depistate de polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin: Autoturisme de lux furate, depistate de polițiști
Turnu Severin: Autoturisme de lux furate, depistate de polițiști

Două autoturisme de lux semnalate ca fiind furate, au fost identificate şi reţinute pe raza localităţii Cujmir, în urma unei acţiuni comune desfăşurată de către poliţiştii mehedinţeni în cooperare cu S.I.P.I Mehedinţi, pe linia combaterii traficului internaţional de autoturisme furate.

Autoturismele au o valoare totală de proximativ 100.000 de euro şi aparţin unor societăţi de leasing din România  şi Spania. În cursul zilei de duminică, în jurul orelor 13.00 poliţişti din cadrul I.P.J. Mehedinţi în cooperare cu S.I.P.I. Mehedinţi au depistat în trafic pe raza judeţului, în localitatea Cujmir, două autoturisme de lux.

Mașini de lux drept gaj

La controlul documentelor autoturismelor, cei doi conducători auto, doljeni în vârstă de 25 și respectiv 26 ani, nu au putut prezenta niciun fel de document care să justifice provenienţa autoturismelor, motivând că au primit maşinile contra unor sume de bani împrumutate de 3000 de euro fiecare, autoturismele reprezentând drept garanţie în schimbul banilor. În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismele figurează ca fiind furate de la două societăţi comerciale din România şi Spania, având o  valoare de aproximativ 100000 euro. În prezent cercetările continuă, cele două autoturisme fiind indisponibilizate până la documentarea întregii activităţi infracţionale.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite