Autoturism indisponibilizat de poliţiştii de frontieră din Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a fost confiscată de poliţiştii de frontieră
Maşina a fost confiscată de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei  Porţile de Fier I au indisponibilizat în urma unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului internaţional de autovehicule furate un autoturism marca Seat Exeo căutat de Politia municipiului Bucureşti pentru a fi confiscat. Autoturismul în valoare de 20 000 de euro aparţine unei societăţi de leasing

 Se plimba cu o maşină de lux la care a „uitat” să plătească ratele. C. Rozica, cetăţean român,  în vârstă de  47 de ani, s-a prezentat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere Frontierei Porţile de Fier I,  pentru a ieşi din România, conducând un autoturism  marca Seat Exeo.

 La controlul de frontieră existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului, poliţiştii de frontieră  au verificat amănunţit documentele de identificare.

  În Sistemul Informatic Schengen autoturismul figurează ca fiind bun supus confiscării de către Poliţia municipiului Bucureşti din data 20 ianuarie a.c.Totodată firma creditoare a informat autorităţile de frontieră că doreşte recuperarea autoturismului.

„Maşina este fabricată în anul 2008 şi are o valoare de 20000 de euro. La definitivarea cercetărilor împotriva lui C. Rozica se vor lua măsurile legale ce se impun.

  Autovehiculul indisponibilizat la sediul Punctului de Trecere al Frontierei Porţile de Fier I a fost  înapoiat în aceiaşi zi societăţii de leasing”, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt la SPF Mehedinţi.
                                               

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite