Autobuzele şi microbuzele sunt trase pe dreapta în aceste zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la începutul săptămânii, polițiștii de la Serviciul Rutier Mehedinți au luat la bani mărunți transportatorii. 

Sunt verificaţi șoferii autovehiculelor destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri. “În urma verificărilor, am descoperit un autobuz cu defecţiuni tehnnice, care a fost imediat eliminat din trafic. 

Un şofer, aflat pe un astfel de mijloc de transport în comun, a rămas fără permis. Verificările vor avea un trend ascendant, spre sfârşitul săptămânii, din cauza numărului mare de persoane care se îndreaptă spre zona rurală ”, a declarat Claudiu Bebec, subcomisarul IPJ Mehedinţi.


Şoferii microbuzelor verificate vor să se ia  măsuri împotriva celor aflaţi în ilegalitate.

“Dacă nu ar fi “pirații” aceștia, am mai supraviețui și noi. Cât timp vor fi ei cred că vom da faliment, dacă nu se ia nici o măsură. De douăzeci de ani, să nu iei un om pe traseu într-o sută de kilometri, nu mi s-a mai întâmplat ”, n-e a spus, cu indignare,  Mihai Tudor, şofer pe microbuz de 20 de ani.

Controalele fac parte din campania preventivă  “BUS”,  aflată în programul de activităţi al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere Europene (TISPOL) şi are ca scop combaterea încălcării normelor legale privind efectuarea transporturilor rutiere de persoane.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite