Aşteptau ca pacienţii internaţi în spital să iasă din saloane şi le furau bunurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva
Arhiva

Pacienţii Secţiei TBC a Spitalului Judeţean Severin au reţinut doi tineri care, ulterior, s-a stabilit a fi autorii mai multor furturi comise în saloanele secţiei, dar şi în Maternitate.

Este vorba despre  P. Daniel (23 ani), fiind însoţit de I. Mădălin (24 ani), ambii din municipiu, care intraseră în unitate fără acordul personalului de pază sau fără permisiunea medicilor.

Având suspiciuni cu privire la prezenţa lor în spital, pacienţii au anunţat angajaţii spitalului care, la rândul lor, au chemat, prin 112, poliţia.

La nivelul Biroului de Investigaţii Criminale, existau suspiciuni cu privire la faptul că cei doi ar fi comis mai multe furturi atât din secţia TBC, cât şi din Maternitate, astfel că au fost duşi la sediul Poliţiei Severin.

“În urma activităților specifice efectuate, s-a documentat activitatea infracţională a celor în cauză, stabilindu-se că aceştia sunt suspecți de comiterea a patru furturi rămase iniţial cu autori necunoscuţi, privind sustragerea de telefoane mobile şi alte bunuri aparținând pacienţilor internaţi în unitatea spitalicească”, ne-a precizat insp. principal Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Bunurile furate, în valoare totală de 1.500 lei, au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate.

Dacă au fost sau nu arestaţi, citiţi astăzi în Adevărul, ediţia de Oltenia!


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite