Turnu Severin: Anchetă în cazul incendiului de la Apele Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O comisie formată din reprezentanţi ai ISU, Poliţiei- Serviciul de Criminalistică, Jandarmeriei şi Prefecturii au început, astăzi, o anchetă pentru a stabili cauzele incendiului produs aseară în sediul Apelor Române Mehedinţi.

Construită din lemn, care apoi a fost dat cu lac, mansarda clădirii s-a făcut scrum, aseară, într-un incendiu izbucnit din cauze încă necunoscute. Aproape 100 de pompieri au luptat cu flăcările patru ore şi abia au reuşit să oprească extinderea focului la etajul 4 al clădirii, dar şi la un bloc învecinat.

Potrivit directorului Adrian Drăghici, se pare că focul a izbucnit din cauza unui scurt circuit la instalaţia electrică. “Este apă peste tot, cred că sunt pagube însemnate. Vom încerca cu maximă rapiditate sa reface în primul rând acoperişul. Ce vă pot spune este că în cursul zilei de astăzi (n.r., luni) au fost fluctuaţii de curent. A fost oprit curentul o dată sau de două ori până la sfârşitul programului. Este posibil ca un echipament electric din mansardă să fi cedat”, ne-a precizat directorul Apelor Române Mehedinţi.  

Flăcările au distrus circa 300 mp din acoperiş, obiecte electrocasnice, mobilier, instalaţie de termoficare şi un sistem audio. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.


 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite