Ajutor pentru „restanțierii” de la BAC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanții Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Drobeta Turnu Severin au luat decizia de a organiza meditații gratuite, la matematică, pentru absolvenții de liceu care nu au reușit să ia notă de trecere, la această disciplină, la examenul de bacalaureat.

Astfel, în zilele de 26 iulie și 2 august, la sediul instituției de pe strada Călugăreni vor avea loc lecțiile deschise, menite să îi ajute pe „restanțieri” să primească note de trecere la sesiunea din toamnă a Bacalaureatului.

E o măsură foarte bună, care sper că mă va ajuta să îmi măresc nota și să trec examenul de această dată dată.

Acolo sunt oameni care chiar se pricep și sfaturile lor ne vor fi de folos, cu siguranță voi asista la aceste lecții.

Eu, niciodată, nu m-am înțeles prea bine cu matematica și asta s-a văzut la bac, am luat 3,20”, ne-a spus un absolvent din Severin.


Îi obișnuiesc cu facultatea
Tot ce trebuie să facă cei care doresc să participe la meditațiile gratuite este să meargă la sediul facultății în zilele de 26 iulie și 2 august, fără nicio înscriere prealabilă sau alte formalități.

Potrivit inițiatorilor, aceste meditații au ca scop, pe lângă sprijinirea absolvenților în obținerea notei de trecere, familiarizarea acestora cu viața de student și cu metodele de predare existente la nivel universitar, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.

În altă ordine de idei, la nivelul liceelor se pregătesc deja programe speciale de meditații, menite să ridice gradul de promovabilitate al fiecărei unități în parte, la sesiunea a doua a bac-ului.

Matematica și limba română sunt disciplinele cele mai vizate în această perioadă și cele la care elevii au obținut cele mai mici note.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite