Agresorii poliţistului bătut chiar în postul de poliţie din localitatea Tâmna, judeţul Mehedinţi, au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Persoanele arestate au lovit un agent de poliţie
Persoanele arestate au lovit un agent de poliţie

 Două femei şi doi bărbaţi au ajuns după gratii pentru un scandal  făcut la secţia de poliţie din localitatea Tâmna, în luna martie 2010

Cei patru s-au luat la ceartă în faţa postului de poliţie. Scandalul a continuat şi în curtea poliţiei, unde au lovit  şi un agent  care încerca să-i despartă, totodată au spart geamul de la uşa de acces şi uşa unui birou al postului de poliție. Bărbaţii şi femeile s-au liniştit doar după ce poliţiştii  folosit sprayul iritant lacrimogen.

La faţa locului s-a deplasat  şi două  grupe ale Serviciului de Intervenție Rapidă. După un an şi jumătate, cele patru persoane implicate în acel scandal au fost reţinute.

„Poliţiştii împreună cu efective de la Secţia nr. 5 Poliţie Rurală Strehaia sprijiniţi de două grupe de luptători din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă au pus în executare patru mandate penale emise de Judecătoria Strehaia pe numele lui B. Lăcrămioara, de 25 ani, B. Bobu, de 23 ani, D. Lenţa, de 46 ani şi D. Marinel, de 26 ani, toţi din localitatea Tâmna, judeţul Mehedinţi.

Mandatele  prevăd executarea pedepsei cu închisoarea între 1-2 ani fiecare”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite