Agentul principal Laura Georgiana Popescu, felicitată de chestorul Liviu Popa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura Popescu a fost felicitată de chestorul Liviu Popa
Laura Popescu a fost felicitată de chestorul Liviu Popa

Poliţista înjunghiată în misiune, anul trecut, s-a aflat printre cei  nouă oameni ai legii care au primit distincţii din partea Inspectorului General al Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa

Agent principal Laura Georgiana Popescu, de la IPJ Mehedinţi, care a fost la un pas de a-şi pierde viaţa după ce a fost înjunghiată de un bărbat, în timp ce încerca să aplaneze un scandal, a fost felicitată de chestorul Liviu Popa, la Sibiu, în cadrul ceremoniei dedicate sărbătoririi Zilei Poliţiei Române. Alţi nouă oameni ai legii din ţară au primit distincţii de la chestorul Popa.

Pentru curajul şi devotamentul său, Laura Popescu a fost avansată în grad excepțional în gradul profesional superior ierarhic, în luna noiembrie, anul trecut, şi a fost felicitată şi de preşedintele Traian Băsescu.

Laura Popescu a fost felicitată şi de preşedintele Traian Băsescu

Tânăra poliţistă a avut puterea să încătuşeze unul dintre agresori, după ce a fost înjunghiată în misiune, la Poroiniţa- Mehedinţi. Colegul său, Aurelian Conteanu, a fost recompensat pecuniar, primind de altfel şi o dimplomă de excelenţă din partea consiului de conducere.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite