Află aici unde va fi cel mai intens trafic, în această perioadă, în Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Rutieră utilizează, astăzi, toate aparatele radar pentru monitorizarea traficului rutier.

În perioada premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui Catolic şi Ortodox şi pe timpul acestora, traficul rutier va cunoaşte valori semnificative în special pe principalele drumuri care leagă municipiul Drobeta Turnu Severin de sfintele lăcaşe de cult, dar şi de punctul de trecere a frontierei Porţile de Fier I. 

“Având în vedere experienţa anilor anteriori, cel mai intens trafic se anticipează pe DN 6 şi pe  DN 57, ca urmare a revenirii în ţară a românilor rezidenţi în străinătate, precum şi a deplasărilor spre zonele turistice, de agrement şi lăcaşurile de cult.

Ca de obicei, viteza medie de deplasare va fi redusă pe aceste sectoare de drum, mai ales în sectorul de drum cuprins între Drobeta Turnu Severin şi Orşova, din cauza configuraţiei şi capacităţii limitate ale drumurilor”,
se arată într-un comunicat emis de IPJ Mehedinţi.

Trafic intens se va înregistra şi în municipii, mai ales în zona marilor centre comerciale, ca urmare a deplasărilor ocazionate de aprovizionarea pentru zilele de sărbătoare.

Începând de astăzi, poliţiştii de la Rutieră vor constitui dispozitive de dirijare pentru fluidizarea traficului, ce vor acţiona în schimburi prelungite, utilizând toate aparatele radar pentru monitorizarea traficului rutier.

“În acest context, solicităm participanţilor la traficul rutier să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie şi principiile conduitei preventive, precum şi indicaţiile poliţiştilor rutieri”, se arată în acelaşi comunicat de presă.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite