Află aici ce cursuri de formare profesională pot urma gratuit şomerii mehedinţeni, în luna ianuarie 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursurile de formare profesională au o durată de trei luni, pregătirea teoretică se realizează la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Mehedinţi, iar practica la agenţii economici

 Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Mehedinţi pregăteşte pentru şomeri şi pentru cei care vor să-şi schimbe meseria o serie de cursuri noi.

Din luna ianuarie a anului viitor, şomerii pot să opteze pentru cursul de operator calculatoare, lucrător în comerţ, ospătar sau instalator instalaţii tehnico-sanitare şi gaze.

Persoanele care vor o altă specializare şi nu se află în şomaj pot alege un curs de inspector resurse umane, formator sau mentor, preţul pregătirii variază de la 150 de lei la 250 de lei.

 „În 2011 am avut 22 de autorizaţii şi am cursat 1400 de persoane până la 30 noiembrie, am calificat 650 de plătitori şi 750 de şomeri.

Cursurile sunt recunoscute în Uniunea Europeană, diplomele sunt emise de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, foarte mulţi au plecat în străinătate  după finalizarea pregătirii”, a declarat Maria Cântar, directorul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor Mehedinţi.

Cursurile organizate de Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Mehedinţi au cele mai mici preţuri de pe piaţa de profil. Mai multe informaţii despre  calificările oferite aflaţi la sediul instituţiei de pe Serpentina Roşiori, lângă Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.   

 

 

 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite