Turnu Severin: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au reluat căutările tânărului înecat la PF II Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi au reluat, azi dimineaţă, căutările bărbatului înecat ieri în

S-au reluat căutările tânărului înecat la PF II
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi au reluat, azi dimineaţă, căutările bărbatului înecat ieri în Dunăre, în zona Barajului Porţile de Fier II. Este vorba despre un tânăr, de 29 de ani, care a alunecat în apă, în timp ce se afla la pescuit. O echipă formată din şase oameni acţionează în zonă cu o barcă cu motor.  

Ambulatoriile au primit bani  
Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) a repartizat, ieri, celor 37 de ambulatorii din judeţ (4 spitaliceşti şi 33 private), suma de 143.600 lei. Serviciile acestora sunt decontate la zi, fapt care oferă posibilitatea respectivelor unităţi spitaliceşti să-şi continue activitatea de diagnosticare şi tratament fără întrerupere şi în condiţii de eficienţă maximă.

Măgar salvat de pompieri
Pompierii Detaşamentului Vânju Mare au fost solicitaţi să intervină, aseară, în juruol orelor 18,  cu o autospecială şi cinci subofiţeri, în localitatea Pristol, pentru a scoate şi salva un animal, care se afla căzut într-o fântână. După aproape o oră şi jumătate, măgăruşul a fost salvat de la o adâncime de circa 20 de metri.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite