Turnu Severin: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urmărit internaţional, prins în Severin Poliţiştii mehedinţeni au prins, azi-dimineaţă, în jurul orei 8, în Severin, un urmărit internaţional. Este vorba despre o femeie, pe numele său

Urmărit internaţional, prins în Severin
Poliţiştii mehedinţeni au prins, azi-dimineaţă, în jurul orei 8, în Severin, un urmărit internaţional. Este vorba despre o femeie, pe numele său O. Sanie (45 ani), din Cernavodă- Constanţa. Ea era urmărită, la nivel internaţional, de autorităţile judiciare din Turcia, posedând un mandat de arestare emis pentru omor. A fost informat Biroul Naţional INTERPOL, care urmează să contacteze autorităţile judiciare din Turcia, în vederea stabilirii modului de soluţionare a cauzei. (C.P.)

O nouă bursă a locurilor de muncă
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mehedinți va organiza, pe 30 octombrie a.c., o nouă bursă a locurilor de muncă, destinată tinerilor care părăsesc sistemul de protecție socială. În perioada imediat următoare, inspectorii AJOFM vor începe o campanie de depistare a locurilor de muncă vacante. (D.S.)

Piroman neidentificat
Azi noapte în jurul orelor 02,30, pompierii din  Vânju Mare au intervenit, pe raza localităţii Slaşoma, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie. Flăcările au mistuit circa 7 tone plante furajere. În prezent, se efectuează cercetări pentru depistarea persoanei are a generat incendiul. (D.S.)

Efective mărite la festival
Pentru buna desfășurare a manifestărilor ce se vor desfăşura, în perioada 2-4 octombrie, în Pădurea Crihala, cu ocazia festivalului „Toamna Severinană”, Poliţia Comunitară va mări efectivele ce vor patrula. Astfel, zilnic, în zonă vor fi circa 40 de poliţişti comunitari. (D.S.) 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite