Turnu Severin: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicamente pentru vârstnici Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Mehedinți a demarat o campanie de strângere de medicamente, ceaiuri și unguente necesare vârstnicilor. Până acum, 20

Medicamente pentru vârstnici
Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Mehedinți a demarat o campanie de strângere de medicamente, ceaiuri și unguente necesare vârstnicilor. Până acum, 20 de farmacii au donat produse în valoare de peste 16.000 lei, produsele urmând a fi înmânate bătrânilor mâine, 1 octombrie, cu ocazia zilei internaționale a vârstnicilor. (D.S.)

Ultima zi de plată a impozitelor
Astăzi a fost ultima zi în care severinenii au mai putut să achite impozitele către casieriile Direcției de Taxe și Impozite, fără penalități. Totodată, cei care și-au achitat integral impozitele au avut o reducere de 10 la sută. Începând de mâine, se aplică o majorare de 0,1% pentru fiecare zi de întârziere a plății impozitelor. (D.S.)

Elevii primesc rechizite şcolare
13.000 de elevi ai claselor I-VIII, care provin din familii cu venituri reduse, vor beneficia la sfârţitul lunii octombrie, de rechizite şcolare. Suma licitată prin procedură electronică este de 290.000 lei, iar costul unui pachet este cuprins între 21 şi 25 lei. Până acum, în Mehedinţi, au fost comandate şi aduse manuale şcolare în valoare de 140.000 lei. (C.P.)

Incendiu lângă fosta unitate militară
Pompierii au fost solicitaţi ieri, după-amiază, să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, în Vânju Mare, ce se putea propaga la culturile de viţă de vie şi unitatea militară din zonă. Au ars circa 50 ha de vegetaţie uscată şi mărăciniş, iar cauza incendiului a constituit-o focul deschis utilizat în spaţii deschise. (C.P.)

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite