Turnu Severin: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luptă  împotriva tutunului ilicit Poliţişti de la Serviciul de investigare a fraudelor, în colaborare cu agenţii de siguranţă publică de la Poliţia municipiului, au organizat,

Luptă  împotriva tutunului ilicit
Poliţişti de la Serviciul de investigare a fraudelor, în colaborare cu agenţii de siguranţă publică de la Poliţia municipiului, au organizat, ieri, o acţiune în Severin pe linia prevenirii și combaterii comerţului ilicit cu produse din tutun. Cu această ocazie, poliţiştii au controlat 113 vehicule şi au verificat 185 persoane fizice, aplicând dou[ sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.000 lei. Totodată, au confiscat 191 cartușe de ţigări și au indisponibilizat un vehicul.

Cu ochii pe hoții de lemne
Agenţii de siguranţă publică de la Poliţia municipiului Severin, în colaborare cu  lucrătorii Posturilor de poliţie  Brezniţa Ocol, Husnicioara, Izvorul Bîrzii, Malovăţ, Căzăneşti şi Şişeşti, au executat o acţiune pe linia prevenirii infracţiunilor silvice. Au fost controlate 51 de vehicule, din care 14 cu tracţiune animală. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenţionale în valoare de 2.650 lei. O persoană s-a ales cu dosar penal pentru tăiere ilegală şi furt de arbori.

Stradă închisă traficului
Serviciul Rutier din cadrul I.P.J. Mehedinţi informează cetățenii municuipiului că până luni, 28 septembrie, ora 06.00, circulaţia autovehiculelor pe strada Orly din Dr. Tr. Severin va fi închisă pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii și modernizare, atât a străzii, cât și a trotuarelor. Polițiștii recomandă conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere şi să evite circulaţia în zonă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite