Acuzaţii grave la adresa unui edil din Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Devesel-Mehedinţi susţine că a fost bătut până la leşin în discoteca primarului din localitate, de către oamenii de ordine.

Primarul din Devesel este acuzat că ar fi în spatele unei agresiuni în urma căreia un tânăr a fost bătut măr. Victima susţine că a fost bătută până la leşin în discoteca din localitate, de către oamenii de ordine.

Gheorghe Aurelian Hogea (35 ani), cu mâna ruptă şi plin de vânătăi, susţine că bodyguardul a bătut un sfert de oră la el cu parul. Acuzaţiile lui sunt însă mult mai grave când vine vorba despre edil, Hogea susţinând că primarul l-a luat şi el la o serie de pumni, în faţa şefului de post.

M-au bătut cu parul. După ce m-a bătut bodyguardul cu prietenul primarului…  m-a bătut faţă de poliţie, pe bancă. El ca gospodar al comunei trebuia să vină şi să zică, mai băiatule, ce-ai făcut?! Ai făcut scandal, ai spart vreo sticlă, nu trebuia să dea în mine în halul ala (…) primarul m-a lovit în gură şi mi-a spart buza (…) Şi domnul şef de post, când m-am dus să-i fac reclamaţie domnului primar, mi-a zis să mă duc la Parchet, ca ei nu pot să-l ancheteze pentru că e primar”, susţine victima.

Tânărul este susţinut şi de doi prieteni, care l-au scos din discotecă aproape leşinat. Ei spun că afară a mai urmat o repriză de pumni, de această dată aplicată de edil, chiar în faţa şefului de post.

“În timpul acela a venit un baiat cu parul si a icnepuit sa dea in el. A dat în el pana,… timp de vreo 15 minute. Au fugit toti de-acolo. Dupa care, l-am scos afar ape brate, era lesinat, l-am spalat pe fata si l-am, luat de acolo sa-l duc in centru, sa vina salvarea sa-l ia d-acolo.  Dupa vreo cinci minute, a venit domnul sef de post, după care a venit şi primarul cu cei doi. Gică era leşinat pe bancă, a venit domn` primar l-a lovit cu pumnul şi m-a lovit şi pe mine cu pumnul, că de ce am eu grijă de el”, ne-a spus Emilian Tomas Huzum, prietenul victimei. 


Dacă şeful de post evită să răspundă dacă a fost martor la incident, edilul şef al comunei dezminte acuzaţiile şi susţine că tânărul, condamnat în trecut pentru omor, şi-a provocat singur anumite răni pe corp.

În plus, primarul Alexandru Mimiş spune că victima a provocat scandal în discotecă şi s-a lovit pentru că a căzut. “Doamne Dumnezeule, ce pot să aud! N-am fost acolo! Din ce mi-au spus anagajatii, a intrat în discoteca respectivă, a început să ameninţe că o închide, că face, ca drege, s-au pus la masa, şi-au luat berea, au început să bea, el cu acel Huzum. La un moment dat, a început să sară pe masă.

I s-a spus frumos să se dea jos, că dacă nu, “te rog frumos părăseşte discoteca şi ieşi afară”. Domne`, a luat două sticle de pe masă, s-a tăiat şi a început să se arunce pe scările respective. De-aia şi-a rupt mâna. 

Inclusiv martorii lui susţin acelaşi adevăr, că s-a urcat pe masă, a inceput să se taie, să se arunce pe jos (…) Pe dvs. v-am auzit că i-am dat un pumn, (…) am înţeles că mă reclamă pe la pachet. Acum, considerând că e şi an electoral, ei sunt cu opoziţia, tind să cred că sunt pregătiţi de cineva”, ne-a spus Alexandru Mimiş, primarul comunei Devesel.

Plângere reciprocă la poliţie
Şi victima şi bodyguard-ul care l-ar fi lovit au depus reciproc plângere la poliţia din localitate.

“Agenţii postului de poliţie Devesel au fost sesizaţi de către un bărbat de 35 de ani, din comună, cu privire la faptul că în timp ce se afla într-un local de alimentaţie publică de pe raza comunei, a fost agresat fizic de către două persoane. În urma verificărilor s-a stabilit că pe fondul consumului de alcool, între cele trei persoane a avut loc un conflict spontan. În urma acestui conflict, persoanelor suspecte de producerea acestuia li s-au întocmit acte premergătoare pentru lovire sau alte violenţe. Ulterior, aceste două persoane au depus şi ele plângere împotriva băbatului care a făcut sesizarea pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare”, ne-a spus inspectorul principal Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Împotriva agresorilor, victima a depus plângere şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tr. Severin.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite