Activităţi extraşcolare mai puţin obişnuite pentru şapte minori din Orşova şi comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Şapte dintre cei opt hoţi sunt minori
Şapte dintre cei opt hoţi sunt minori

Plictisiţi de lecţiile de la şcoală, şapte elevi şi-au găsit preocupări mai puţin legale. Ei au furat bunuri în valoare de 6000 de lei

Pe cont propriu sau organizate în grup, opt persoane au spart mai multe societăţi comerciale şi locuinţe, de unde au furat tot cele-a picat în mână, bonuri de masă, butelii, bunuri ce puteau fi valorificate uşor.

Polițiștii orșoveni au identificat făptaşii ca fiind elevi cu vârste cuprinse între 11 și 21 de ani, din localitățile Orșova și Eșelnița, suspecte de comiterea mai multor furturi din locuințe și societăți comerciale de pe raza celor două localități, în perioada decembrie 2011 – februarie 2012, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 6000 lei.

Bunurile  au fost  recuperate în totalitate și restituite părții vătămate. „Față de suspecți se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, fapte prev. și ped. de art. 208, alin.1, combinat cu art. 209, lit. g și i Cod Penal”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.

La definitivarea cercetărilor dosarele vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Orșova cu propunerea legală.





Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite