Accident mortal pe DN 56A Şimian-Calafat/ La doar câţiva paşi de casă, o femeie ce se întorcea din Italia a murit pe şoselele din Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Venea tocmai din Italia şi a murit când mai avea doar câţiva kilometri până acasă. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 59 de ani, din Calafat, care şi-a pierdut viaţa, pe DN 56 A, în Mehedinţi.

Femeia era pasager, în dreapta faţă, într-un microbuz Wolkwagen care venea din italia şi se îndrepta către Calafat.

Aseară, în jurul orei 19,00, pe DN 56 A, la intrarea în localitatea Roşiori- comuna mehedinţeană Vînători, pe un carosabil acoperit cu zăpadă, maşina a intrat pe contrasens, a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat în afara drumului.

“Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, pe carosabil acoperit cu zăpadă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, ne-a precizat agentul Nicuşor Pitic, de la Poliţia Rutieră Vînju Mare.

image

La faţa locului, s-au deplasat trei echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Drobeta”, SMURD-ul, poliţişti, precum şi o ambulanţă. 

Din păcate, paramedicii n-au putut să facă altceva decât să constate decesul femeii. “La sosirea echipajului SMURD, s-a constatat că victima nu mai avea puls. S-au efectuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat”, se arată într-un comunicat al ISU “Drobeta”. 

VEZI AICI GALERIE FOTO


Victima era prinsă sub bordul maşinii
Decesul a fost constatat de către un medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. “Pot spune că am venit să constatăm decesul, nu să acordăm primul ajutor.

Victima era decedată din momentul în care a ajuns SMURD-ul. Am ajuns şi noi imediat.

După trei sferturi de oră când s-a reuşit să fie scoasă, am declarat decesul, pentru că ea era decedată din momentul impactului”, ne-a precizat  Aurora Grămescu, medicul de pe Ambulanţa Mehedinţi.

image

Pompierii susţin că au avut o misiune destul de grea, din cauza poziţiei maşinii. “La sosirea echipajului SMURD, victima era decedată. Intervenţia de descarcerare a fost foarte grea, datorită poziţiei maşinii… stabilizarea acesteia a durat foarte mult. Victima era în faţă şi era prinsă sub bordul autospecialei”, ne-a spus lt. Sorinel Marinaş, reprezentantul Detaşamentului de pompieri din Vînju Mare.

Şoferul microbuzului, C. Cristian (38 ani) din Calafat, a scăpat fără nicio leziune.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite