UPDATE Accident mortal, pe DN 6, în Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cumplit accident rutier s-a produs, marţi noapte, pe DN 6, la Faţa Cremenii, în judeţul Mehedinţi.

UPDATE MIERCURI, ORA 08,30   Trei tineri din Argeş, un băiat şi o fată de 25 de ani şi şoferul, de 31 de ani, au murit striviţi într-un bolid scăpat de sub control într-o curbă, pe o pasarelă, în localitatea Faţa Cremenii. Un al patrulea pasager din maşină a ajuns, în comă, la spital. Poliţiştii spun că viteza este cauza acestui accident teribil.

Şoferul tirului de care s-a izbit povesteşte cu groază clipele impactului. El susţine că bolidul avea viteză, a încercat să-i evite, nu a putut, iar din el, au ricoşat în pasarelă. A închis apoi ochii, fiind sigur că va muri şi el.

Trei salvări şi două autospeciale de pompieri au venit la locul accidentului. Pe şofer şi doi dintre pasageri, jumătate de oră s-au chinuit cei de la descarcerare să-i scoată din maşina făcută praf.

Cel de-al patrulea ocupant al maşinii urma să fie trimis, noaptea trecută, la o clinică din Craiova pentru că era în comă.

Luna trecut[, tot pe DN 6 şi tot în Mehedinţi, patru oameni au murit într-o maşină care a părăsit carosabilul şi s-a izbit violent de un tir aflat într-o parcare.

image

 MARŢI, ORA 24,00 Un autoturism BMW a intrat într-un tir. Potrivit primelor informaţii, trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar o alta a fost transportată de urgenţă la spital, fiind grav rănită. Toţi sunt din judeţul Argeş.

Zona în care s-a produs accidentul este cunoscută ca fiind periculoasă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite