Accident rutier şocant în Turnu Severin: I-a spulberat capul cu oglinda retrovizoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Un pieton s-a plecat prea mult ca să se asigure că poate trece strada  şi a fost lovit de o maşină

Accidentul mortal a avut loc în această seară, la 19.45, la intersecţia străzii Anghel  Saligny cu Bulevardul Tudor Vladimirescu.Un pieton se pare băut, aflat pe scoarul de pe bulevardul s-a aplecat spre partea carosabilă şi o maşină i-a izbit capul cu oglinda.

Impactul i-a fost fatal pietonului, medicii de pe Ambulanţă, ajunşi la faţa locului, nu au mai reuşit să-i salveze viaţa.

"La 20.10 a fost adus la spital, un bărbat de 40 de ani decedat.

Acesta prezenta un traumatism cranio-facial, o plagă contuză frontoparietală dreaptă cu eviscerare de masă cerebrală, otoragie stângă, fracturi dentare şi traumatism toracic.

A murit pe loc, persoana nu mai putea fi reanimată" , a declarat Elena Boloi, director îngrijiri medicale Spitalul Judeţean Mehedinţi.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să stabilească a cui este vinovăţia pentru producerea accidentului. Şoferul a fost testat cu etilotestul şi s-a stabilit că nu a consumat alcool.

"Se fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul",  a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.

Identitatea victimei încă nu se cunoaşte, autorităţile au fost nevoite să spele sângele şi resturile de creier de pe carosabil pentru a înlătura imaginile de coşmar de pe una din cele mai circulate străzi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite