UPDATE Accident pe DN6, la intrare în Drobeta Turnu Severin, soldat cu două victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia a fost restricţionată pe un sens
Circulaţia a fost restricţionată pe un sens

Un bărbat de 40 de ani, din Orşova, antrenor de karate, dar şi soţia lui, au scăpat ca prin minune cu viaţă, după o adevărată cascadorie pe şosea. Condusă cu viteză, maşina în care se aflau a scăpat de sub control, a părăsit carosabilul, a rupt un stâlp de electricitate şi s-a răsturnat.

UPDATE  Bărbatul, antrenor de taekwondo la CS Dinamo- Secţia Orşova, venea dinspre Severin şi mergea către Orşova. Pe DN 6, în apropierea ştrandului termal din cartierul severinean Schela Cladovei, într-o zonă cu denivelări, se pare că a încercat să ocolească un autoturism apărut din senin în cale. A scăpat BMW-ul pe care îl conducea de sub control şi a ieşit în decor.

Martorii susţin că după ce a rupt stâlpul, maşina a zburat pur şi simplu prin aer şi apoi s-a răsturnat. “Venea cu viteză şi dădu în stâlp. Şi când îl proiectă, din viteza aia, căzu stâlpul şi-l aruncă în stradă, îl întoarsă cu roţile în sus”, ne-a precizat unul dintre martori.   

Victimele au ieşit singure din maşină şi au fost transportate la spital, fiind în afara oricărui pericol. Pompierii au izolat zona şi, întrucât exista pericolul ca stâlpul să cadă pe şosea, au oprit circulaţia pe un sens. 

Poliţiştii spun că viteza excesivă este cauza acestui accident. “Din primele cercetări, accidentul pare să se fi produs din cauza vitezei excessive pe sectorul de drum. După cum vedeţi, autovehiculul a reuşit să rupă stâlpul de electricitate”, a declarat Gabriel Lică, din cadrul Serviciului Rutier Mehedinţi. (Cristina Popescu)

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs din cauza vitezei

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA IMAGINI DE LA FAŢA LOCULUI

Un accident rutier a avut loc cu câteva minute în urmă. Un şofer a pierdut controlul  maşinii şi a intrat cu autoturismul într-un stâlp de curent electric. Circulaţia pe  Drumul Naţional 6 , în acest moment, este blocată pe un singur sens, pe o porţiune de drum de 50 de metri din cauza stâlpului care stă să cadă. 

Nu există pericol de incendiu, iar cele două victime, un bărbat şi o femeie, primesc îngrijiri medicale.

„Detaşamentul Drobeta a intervenit  la accidentul rutier produs în zona ştrandului termal Schela. Persoanele nu au fost încarcerate şi nu există pericol de incendiu pentru că bornele autoturismului au fost decuplate ”, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt la ISU „Drobeta”.

A fost chemată o echipă Cez să intervină  pentru  ridicarea stâlpului de curent electric.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite