AJOFM Mehedinţi pregăteşte o bursă a locurilor de muncă: 89 de joburi vă aşteaptă, mâine, în Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul de joburi va avea loc, la sediul AJOFM din Turnu Severin, pe Bdul Carol Nr.3
Târgul de joburi va avea loc, la sediul AJOFM din Turnu Severin, pe Bdul Carol Nr.3

Cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi-ar putea găsi, mâine, un job. AJOFM Mehedinţi organizează, la sediul instituţiei, o bursă a locurilor de muncă.

În vederea ocupării cât mai rapide a locurilor de muncă, AJOFM Mehedinţi va organiza mâine (vineri, 11 noiembrie), începând cu ora 9.00, la sediul său din Drobeta Turnu Severin, Bdul Carol I nr. 3, o bursă a locurilor de muncă. 

Până acum şi-au anunţat participarea 15 agenţi economici care pun la bătaie 89 de locuri de muncă. Majoritatea sunt destinate persoanelor cu studii medii (prestări servicii, comerţ, construcţii sau confeţii), doar două dintre ele fiind adresate celor cu studii superioare (un contabil şi un subinginer).

“În urma suplimentării bugetului asigurărilor pentru şomaj, pentru anul 2011, angajatorii care încadrează în muncă şomeri înregistraţi din diferite categorii de persoane pot beneficia de subvenţii şi facilităţi pentru aceste persoane în urma încheierii unor convenţii cu AJOFM Mehedinţi, conform Legii nr 76/ 2002, modificată şi completată”, ne-a precizat Sorin Marinescu, purtătorul de cuvânt al  AJOFM Mehedinţi.

Aici sunt incluşi absolvenţi de învăţământ din promoţia 2011, şomeri în vârstă de peste 45 ani, şomeri unici susţinători ai familiilor monoparentale, şomeri din rândul persoanelor cu handicap sau cei care mai au cel mult 3 ani pâna la îndeplinirea condiţiilor de pensionare.

Penitenciarul Drobeta Turnu Severin a fost şi el contactat pentru a participa la bursă cu persoanele private de libertate care urmează să fie eliberate în perioada următoare.

Citeşte şi “Rata şomajului a ajuns, în Mehedinţi, la 9,37 la sută”

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite